tisdag 29 januari 2013

Assignment nr 1

I kursen kommer vi att få olika assignment som vi behöver göra. Det kan vara allt från att man ska klä sig i fin kläder och klättra upp i ett träd till mer komplicerade saker.
Vår första assignment var att vi ska köpa 4 blåa saker och sedan placera dem på ett farlig ställe.

När jag fick uppgiften började jag att tänka på att farlig kan definieras på olika sätt. Farlig kan för mig vara att jag tar kort på ett farligt ställe, eller stället kanske är inte så farlig för föremålen men för mig som behöver gå eller placera kan det vara farligt för. Te.x en bok på taket är inte på ett farlig ställe för boken men för mig som är på taket kan det vara farligt för.

Vad jag planerade att göra förändrades allt efter som tiden gick. Min första tanke var taket, sedan att jag skulle göra en stop motion med blå saker, sedan blev det allt mer abstrakt.  Tills jag bestämde mig för det som jag har nu.

Vilka föremål som jag skulle använda var svårt, då det stod köp 4 föremål. Frågan var om man skulle ta det ordagrant eller inte. Skulle jag köpa 4 nya saker eller hitta 4 saker som jag redan hade köpt?
Det slutade med att jag besökte en second hand affär i staden där jag bor och köpte 4 blåa saker som jag kunde använda både i uppgiften men saker som jag har användning för.



Katt, höga höjder och på kanten och glas är oftast inte en så bra ide. Farligt ställe att ha glas på.
Samma sak med de andra bilderna, Att ha saker på dörrkarmen är inte en så bra ide. De kan lätt gå sönder om någon vill gå förbi eller stänga dörren.

4 kommentarer:

  1. Det vore roligt om du fick en bild där din katt gav den sista push över the hill, på första bilden.

    SvaraRadera
  2. Tänkte faktiskt på något liknande, men hon var seg och tittade bara trött på. Inte så intresserad av den konstiga människan höll med.

    SvaraRadera
  3. Du skulle ha bett din egen katt att göra det eller locka katten ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kristinas kan finns ju inte. Den finns men inte finns. Som ljusbröd med fibrer :D

      Radera